BEOGRADSKI NOĆNI MARKET PO PRVI PUT NA PIJACI SMEDEREVSKI ĐERAM

Malo je Beograđana koji nisu čuli za Beogradski noćni market a još manje je onih koji ovu manifestaciju nisu posetili barem jednom.

S obzirom da je koncept BNM takav da na jednom mestu možete naći izuzetno ukusnu hranu i domaće proizvode (povrće, voće, meso, sir, brašno, pivo, vino, sokovi, med, kolači…), kreativne zanatske i dizajnerske radove, vrhunske specijalitete beogradskih restorana i sve to praćeno neformalnom i prijatnom atomsferom kakva se može osetiti samo na pijaci nije za čuđenje zašto je Beogradski noćni market označen kao mesto dobrog provoda i autentičnog duha. 

Beogradski noćni market nakon kratke letnje pauze po prvi put biće organizovan na pijaci Smederevski đeram, pod sloganom Veče na Đermu. Ova pijaca smeštena je u srcu jedne od najdužih i najprometnijih beogradskih ulica u gradu, a 06. septembra okupiće najkreativnije zanatlije i dizajnere koji uveliko pripremaju širok asortiman unikatnih proizvoda.

Za dobar provod na najvećoj žurci u gradu, pod sloganom Veče na Đermu, biće zadužen DJ Brkati. 

Zato, 06. septembar tj. petak uveče (od 18 do 24 h) rezervišite za posetu BNM i pijaci Smederevski đeram. Ulaz je slobodan!

Za organizaciju manifestacije Beogradski noćni market zaduženi su JKP “Gradske pijace” i BGD market.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *