ČALABRC FOOD FEST U BEOGRADU

čalabrc fest karbon

Čalabrc food fest je festival dobre hrane koji se već pet godina održava u Novom Sadu i jedan je od omiljenih novosadskih festivala hrane.

Ideja i misija organizatora gastro-događaja Čalabrc@Karbon, koji će se održati 26. januara u Beogradu, su da posetioce uvedu u prikaz kako jedan street food trend može i ima potrebu da se preseli u restorane.

Osim što ćete se na ovom jedinstvenom događaju upoznati sa mnogobrojnim odabranim proizvođačima specifične hrane, bićete u mogućnosti da gledate, možda i učestvujete u pripremanju zalogajčića od proizvoda koji će se taj dan naći u ponudi, a koje će za vas pripremati zvučna i već dobro znana imena gastro-blogerske scene kod nas – My Tasty Pot (Taca Miletić), Veseli zalogaji (Katarina Stojković), Kruške i sir (Zorica Smollwood), Prokuvaj (Bojan Stanimirović), Izorgor (Igor Stanković) i moja malenkost

Čalabrc Fest@Karbon je mnogo više od prezentacije i prodaje hrane. Zabava koju ćete doživeti u otvorenoj kuhinji uz dobru muziku biće promena koju želimo izazvati u načinu komunikacije, gastronomije i proizvođača dobre domaće hrane – poručuju organizatori.

Hrana na našem događaju je odlična, jer su naši izlagači senzacionalni. Lokalna hrana, tradicionalna, potpuno e-free, zdrava, pripremana od pažljivo biranih sastojaka, hrana kojoj možete verovati, hrana koja će vas podsetiti na detinjstvo i koja će postati vaš novi životni stil. Oni će vam ponuditi zalogaje, uz koje ćete se upoznati sa njihovom ideologijom pametnog, ukusnog i zdravog obroka iz njihovih kuhinja – s ponosom ističu iz organizacionog tima #čalabrcfest.

Ljudići moji mili, najavljena ekipa i ja očekujemo vas u nedelju 26. 01. od 15h do 22h u veličanstvenom ambijentu Karbon, Severni bulevar 6a, Beograd. Dođite da kuvamo i ručkamo zajedno! 

Topla čokolada u staklenim čašama Previous post PREMIER TOPLA ČOKOLADA SA CRVENIM BIBEROM
beogradski sajam turizma 2020 Next post PUT POD NOGE OD 20. DO 23. FEBRUARA 2020. – SAJAM TURIZMA