Sada bih trebala da vam kažem nešto kao Dobrodošli, moje ime je Nataša i ja sam gastro bloger.

Ali, to je u celoj ovoj priči totalno nebitno i naravno da posle desetak godina postojanja bloga više hiljada vas zna barem moje ime, tačnije jako dobro zna moj nadimak… Zato, ‘ajmo opušteno. Zavalite se što udobnije i pustite vreme da teče, a ja ću vas rado virtuelno ugostiti.

Da vam kažem nešto. Odmah odbacite sve predrasude i pretpostavke koje imate (u vezi sa izvikanim i za mnoge sve lakše dostupnim zanimanjem – bloger) ako želite da me barem malo skontate. Nisam ja neka nedokučiva. Ma, jok. Obična, najobičnija sam. Nego da ne trošim vaše vreme uzalud ako vam se već predstavljam. Ono što vam kažem, to je to. Nema skrivenih značenja, čitanja između redova, laskanja, podilaženja, pretvaranja u bilo kom obliku. Samo iskreno. Do koske iskreno ako treba! 😉 E, zato odbacite sve predrasude u vezi sa titulom bloger.

Nisam vam ja za te influenserske momente, pravljenje virtuelne frke koja prođe kao da ništa nikad bilo nije, zaboravljanje realnog zarad nestvarnog, motivisanje pratilaca na lajkovanje samo zbog (napumpane) analitike, uporno sponzorisanje objava jer treba biti viđen… Jok, bre! Tu sam gde sam jer čitaocima i pratiocima prikazujem život. Onaj realni!

Zatim, rado podelim znanja, vrednosti i stavove koje sam kroz (ponekad grubu) stvarnost stvarala, menjala, prilagođavala, nadograđivala, oblikovala… Sve to prikazujem kroz glavnu temu bloga, a to je hrana. Gastronomija i kuvarstvo su nešto u čemu se moja duša prepoznala, a ja je bez bojazni i nikad lakše sledila. Pustila sam je da me vodi. Ponekad pomislim kako je to možda jedina stvar gde sam se prepustila i dozvolila Životu da mi se dogodi. Zato sam, valjda, još uvek u tome i nemam momente zbog kojih se preispitujem, načinjene pogreške zbog kojih se kajem, znanja ili veštine koje sam zanemarila. Naprotiv! Ovde je sve baš kako treba. A to je uvek tako kada ideš putem kojim te srce vodi! Ovo blogče i ja volimo se od 2010. godine i do sada smo više puta sazrevali – kroz rad, znanja, poznanstva, saradnje i sve one realne izazove koji su na mene, kao autora bloga, ostavili traga…

Zašto vam sve ovo pričam? Prvenstveno jer smatram da vođeni pravim primerima, iskustvima, zdravo motivišućim stavovima i učenjima možete ostvariti sve.

Ukratko, to sam ja. Nadam se da vas nisam smorila i da ćemo se još družiti. HVALA svima koji su ikada bili, jesu i koji će biti uz mene. Hvala na svim rečima podrške, zdrave kritike, blagonaklonog usmeravanja, vremenu koje ste mi posvetili… ♥

Uvek me možete kontaktirati na coolinarija@gmail.com

Ne propustite!

renta a chef