PRVI BELGRADE WATERFRONT GOOD FOOD & WINE FESTIVAL

BW Good Food and Wine Festival

Prvi Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival – Siđi do reke, u organizaciji Udruženja Centar Spektar biće održan od 6. do 8. septembra 2019. godine na Sava Promenadi.

Na festivalu će biti prezentovana naša tradicionalna hrana, vina, ugostiteljstvo, ali i kultura i umetnost. Za posetioce će to biti prilika da, tokom tri dana, u okviru sajamskog dela degustiraju najautentičnije srpske proizvode, ali i da uživaju u brojnim zabavnim i edukativnim programskim sadržajima.

Pripremljena su i brojna iznenađenja, promocije, koncerti i oko 10.000 poklona koje će podeliti učesnici i prijatelji manifestacije. 

Cilj festivala je promocija privrede Republike Srbije, pre svega u oblasti tradicionalno važne proizvodnje hrane i sve značajnije proizvodnje domaćih vina. Podjednako važan cilj je promocija turizma.

BW Good Food and Wine Festival

Stoga će Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival tokom ove i narednih godina predstavljati atrakciju koja promoviše Beograd, sve vidljiviji na turističkoj mapi Evrope i sveta, kao najprestižniju “city break” destinaciju u ovom delu starog kontinenta.

Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival organizuje se zahvaljujući pokroviteljstvu Belgrade Waterfront, kao i podršci brojnih drugih kompanija i medija. Sve informacije o učešću i programu mogu se naći na  web stranici  festivala, na portalu www.putovanjaiturizam.com.

Zainteresovani za učešće mogu prijaviti svoje brendove – ukoliko su domaćeg porekla – slanjem mejla na adresu office@putovanjaiturizam.com.

Previous post MOTANCI SA SIROM
Decji dani naslovna Next post DJEČJI DANI U PETROVCU