Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine održaće se najveći turistički događaj u Srbiji i području jugoistočne Evrope –

42. Međunarodni beogradski sajam turizma

uz prateće manifestacije:
11. Međunarodni sajam vina BeoWine
16. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA
16. Sajam suvenira “Vidi Srbiju”

Na prostoru Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, koji će promovisati najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja, kao i perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Po ekskluzivnim sajamskim cenama, premijerno će biti predstavljena first minute ponuda i paketi sa mnoštvom pogodnosti. Sajam će predstaviti primamljive mogućnosti za odmor u letnjoj sezoni, ali i zimski odmor i relaksaciju u planinskim ski centrima, banjama i uvek aktuelne spa vikende ili egzotične, daleke destinacije, omladinski turizam, city break ponudu i odlazak na kongresna dešavanja.

Očekuje se veliki broj izlagača, ali i novih destinacija, kao i prethodnih godina.

Pored ostalih, premijerni nastup na Sajmu turizma imaće Ukrajina, dok se Ujedinjeni Arapski Emirati i Kuba, posle kratko odsustvovanja, vraćaju na sajam.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat, zemlja koja prepoznatljivom ponudom privlači posetioce iz celog sveta.

U sajamskom nastupu u hali 1 Beogradskog sajma, na 200m2, u fokusu koncepta njihovog nastupa biće nekoliko turističkih aduta: brojne destinacije na Crvenom moru, ronjenje u Šarm El Šeiku, raznolika i ukusna gastronomska ponuda, kao i otvaranje novog muzeja u blizini piramida.

Srbija, zemlja domaćin Sajma turizma, na sajmu će predstaviti ponudu domaćih prirodnih lepota i znamenitosti, uzbudljivih gradova, kapacitete hotela i odmarališta, turističkih centara, kao i raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju i avanturu, koje su deo turističkih aduta kojima Srbija pleni na globalnom turističkom tržištu.

Pa, dragi moji ljudići znate gde me možete pronaći od 20. do 23. februara, jer ono što ja nisam posetila ili ispratila kao da se nije ni dogodilo. 😉 Znači, #putpodnoge jer šta nam teško i vidimo se na sajmu. ♥