• +381 65 538 5931
  • coolinarija@gmail.com
  • Beograd, Srbija
Coolinarija sa
TRI PREDLOGA ZA UKUSNA PRAZNIČNA PREDJELA

TRI PREDLOGA ZA UKUSNA PRAZNIČNA PREDJELA

U prazničnom raspoloženju i sa mnogo razloga za zahvalnost Životu, koji me je na najbolji način u proteklom i ne baš kratkom periodu iskušavao, učio, kalio, čuvao i usmerio za dalje ovozemaljsko putovanje želim da sa vama, dragi moji Ljudići, podelim par jednostavnih ali izuzetno ukusnih i na oko prijatnih recepata. 

Kad već spomenuh zahvalnost, ne mogu a da se ne osvrnem na jednu od najgledanijih emisija na ovim prostorima – Praktična žena i moju dragu Natašu Pavlović. Iz posebnih, sentimentalnih, ljudskih razloga namerno pravim ovaj osvrt jer njena dobra namera i spremnost da sarađujemo, gostujući u njenoj emisiji, približila me je publici širom regiona. Tako je moj rad dobio neki sasvim drugačiji i mnogo vidljiviji oblik. Nakon tri pune godine našeg poznanstva i saradnje mogu da zaključim da je to jedno od onih životnih, kao slučajnih, događanja koja nas podstaknu i iz nas izvuku ono najbolje, pružajući više od očekivanog.

Oni, retki i povlašćeni, koji me privatno dobro znaju neće se ni malo začuditi nad ovim tj. moje reči im neće zvučati slatkorečivo jer znaju da ja kada volim – volim sa razlogom. Nataša je jedna od onih koje volim, onih retkih koji su u meni videli nešto pre nego što sam i ja to u sebi prepoznala. Otud i sve ovo. Nikad ne zaboravljam one koji su mi otvorili vrata, pružili šansu, otkrili me u novom svetlu i zbog kojih je moj život postao (ma, i za mrvicu) bolji. 

Sada vas prepuštam receptima za praznična predjela koje možete ispratiti u donjem videu. 

Ljudići  moji najbolji, najjači, najlepši, želim vam svako dobro od Boga i ljudi, srećnu Novu godinu i puno Ljubavi u životu!