U prodaji je novi broj magazina La Cucina Italiana

La Cucina Italiana Srbija

La Cucina Italiana je ekskluzivna gastro enciklopedija sa respektabilnim autoritetom u svetu medija, sa tradicijom od 1929. godine.

Snažno, temperamentno, autentično: od prve do poslednje stranice magazin je prožet Italijom sa svim njenim aromama, mirisima i ukusima, kao i italijanskim pogledom na svet. Recepti za jela koja bude sva čula, umetnost odabira i kombinovanja hrane i različitih namirnica, kreiranje atmosfere za uživanje u svakom zalogaju, savršen spoj vrhunskih specijaliteta i kvaliteta življenja – sve to, i još mnogo više, predstavlja vam La Cucina Italiana, izdanje za Srbiju i Crnu Goru.

  • U ovom broju smo slavili karbonaru, tradicionalnu, ali i tri, moderne, novovremenske.
  • Da se sa italijanskom tradicijom ne valja igrati osetila je TV šefica Najdžela Loson koja se usudila da pasti putaneski promeni ime, a Fiemeta Fada nas uvodi u svet sira.
  • Nastavljajući putovanje po Italiji, vodimo vas u manje poznatije regije – Umbriju, carstvo sočiva, celera, tartufa i strangoci paste, i Bazilikatu gde možete uživati u crvenom patlidžanu, crvenoj ljutoj paprici, čuvenom Matera hlebu dok ispijate najbolji amaro.
  • Zatim, tu je maritoci, kolač kojim se odvajkada u Italiji izražavala vernost do kraja života. Vrhunac ipak predstavlja naš kuvar koji je omaž svim nonama i bakama. 
  • Uživajte u proleću, u putovanju kroz Italiju koje smo vam pripremili, u meniju koji smo vam odabrali, Baba kolaču sa naslovne strane i trošite vreme na svoje najvoljenije.
  • Posebnu radost donosimo vam u rubrici Mirisi i ukusi Uskrsa. Pripremili smo ekskluzivne tradicionalne poslastice sa modernim prizvukom tj. tvistom koji poznate deserte prikazuje u novom, trendy izdanju i čini ih neodoljivim.  

Previous post GRATINIRANE SARMICE OD ZELjA SA PILEĆIM MESOM
Sarmice od zelja Next post Kako se prave sarmice od zelja