• +381 65 538 5931
  • coolinarija@gmail.com
  • Beograd, Srbija
Coolinarija sa
DJEČJI DANI U PETROVCU

DJEČJI DANI U PETROVCU

Turistička organizacija opštine Budva od 12. do 16. avgusta, na platou ispred Spomen doma „Crvena komuna“ u Petrovcu, organizovaće festival „Dječji dani“.

Manifestacija za najmlađe će početi u ponedeljak, 12. avgusta u 18:30h  programom Dječje zavrzlame koji su osmislile vaspitačice Sandra Fuštić i Irena Tomović, dok će se od 20 sati održati predstava Sedam Snežana i patuljak, kulturno-kreativnog centra Akord iz Nikšića.

Za utorak, 13. avgust planirana je animacija za najmlađe u izvođenju Event Montenegro iz Podgorice, a nakon nje će dečiji glumac i zabavljač Šanta Panta izvesti  predstavu Ko to tebi ljubav daje.

Dva događaja su planirana i za sredu, 14. avgust: likovna radionica i predstava Skočiđevojka Dramskog studija Budva.

Druženje sa klovnovima je predviđeno za četvrtak, 15. avgusta, a Dramski studio Budva će se još jednom predstaviti najmlađim gostima i meštanima edukativnom predstavom More i plastika.

Još jedna umetnička radionica je planirana za petak, 16. avgust, a nakon nje će Teatar mladih sa Cetinja izvesti predstavu Crvenkapa.

Svi programi su besplatni i održavaju se u terminima od 18 sati i 30 minuta i 20 sati.

Manifestacija za najmlađe goste i meštane će se nastaviti i 17. avgusta, kada će se na Trgu pesnika u Starom gradu u Budvi održati zabavno veče sa animacijom, muzikom i plesom. Program će početi u 19 sati.