COOLINARIJA SA: GASTRO SREM – 01. I 02. SEPTEMBAR, STARA PAZOVA

Nedavno sam imala priliku da bolje upoznam i okusim gostoprimstvo, srdačnost i deo gastronomske ponude lepe, bogate i široke Vojvodine. Utiske tj. već uspomene koje sam ponela sa Panonske letnje avanture možete pročitati ovde, a ja se radujem novom iskustvu i užicima koje donosi početak septembra.

Turističko-gastronomska manifestacija Gastro Srem održaće se 01. i 02. septembra u Staroj Pazovi, na Trgu Zorana Đinđića sa početkom od 13h, a u organizaciji opštine Stara Pazova.

Sremci znaju šta je dobra klopa, tako da ne sumnjam da će se predamnom naći više nego široka i bogata paleta proizvoda i ukusa. Samo ne znam kako ću im odoleti! Doduše, isprobavanje delicija mi je u opisu posla tako da se moram žrtvovati, nema mi druge.

Svoje specijalitete na ovoj manifestaciji izložiće proizvođači mesnih i mlečnih proizvoda, udruženja žena, poljoprivredna gazdinstva, vinarije, proizvođači meda, džemova, rakije, poslastičari, bombondžije.

Nailazi i sezona zimnice, pa će se na ovoj manifestaciji najhrabriji i najveštiji majstori pripreme ajvara boriti za titulu najboljeg. Ako vidite sebe kao pretendenta za titulu, Gastro Srem i Izađi mi na teglu su pravo mesto za vas.

Foto: TOSP

U nedelju 2. septembra u 12h pripremaće se sremački ručak, a svi prisutni posetioci moći će da uživaju u njemu. Na kraju drugog dana ove manifestacije, svi posetioci imaće priliku da se zabave i opuste na koncertu Seke Aleksić, planiranom za 21h.

Svi koji žele imaće priliku da učestvuju na konkursu za najbolju fotografiju sa manifestacije Gastro Srem. Sve što treba da urade jeste da svoju fotografiju sa manifestacije objave na svom Instargam ili Facebook profilu i označe je sa #gastrosrem. Organizator događaja Turistička organizacija opštine Stara Pazova će u nedelju 9. septembra proglasiti pobednika i adekvatno ga nagraditi.

Foto: TOSP

Ljudići moji dragi, pozivam vas da dođete na ovu prigodu, sa željom da zajedno uživamo i da se zabavimo.

Previous post #OBROK ZA 30 MINUTA – TALjATELE SA DIMLjENOM PILETINOM
Next post VEGE SLOŽENAC SA TIKVICAMA

2 thoughts on “COOLINARIJA SA: GASTRO SREM – 01. I 02. SEPTEMBAR, STARA PAZOVA

    1. Draga, volim ja da uživam, to se zna. ☺ Biće mi drago da prenesem barem delić atmosfere i na vas, moje ljudiće i veliku podršku. Šaljem ljubav. ♥♥♥

Comments are closed.