Kondominijum Titova Vila pruža mir na premium lokaciji

Titova Vila Zlatibor

Da li ste razmišljali da narednu posetu Zlatiboru, najposećenijoj i naperspektivnijoj domaćoj destinaciji, obogatite npr. sunčanjem i kupanjem uz miris borovine na preko 1000 metara nadmorske visine, u bazenu površine od skoro 200 m² u okviru kondominijuma Titova Vila? Osim toga, ovaj kompleks poseduje najsavremeniji Spa centar, koji važi za jedan od Top 5 u Srbiji, recepciju, teretanu, park za decu na otvorenom, spoljni bazen, konferencijsku salu, bioskop na otvorenom…

Kondominijum Titova Vila na Zlatiboru predstavlja najsavremeniji koncept stanovanja i prilagođen je zahtevima svake moderne porodice.

Apartmanski kompleks Titova Vila nudi izuzetan kvalitet gradnje sa naglaskom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Organizacija prostora u apartmanima podređena je izuzetnom pogledu na očuvanu prirodu Zlatibora što predstavlja idealan komfor – bilo da putujete sami ili sa porodicom. Kompleks se sastoji od šest objekata apartmanskog tipa i smešten je u najzelenijem delu planine. Posebno bitan adut jeste da je Palisad područje zaštićeno od dalje izgranje. Trenutno se gradi i poslednji objekat u okviru Titove Vile, Triglav. Predviđeno je da objekat ima sopstvenu recepciju, Smart Zone System, podzemnu garažu na 4 nivoa, Lounge Bar, Massage Relax Zone, zatvorenu igraonicu za najmlađe… U okviru Titove Vile Zlatibor možete izabrati boravak u nekoliko različitih tipova apartmana – classic (29-31 m²), comfort (33-37 m²) i premium (50-58 m²). Funkcionalnost apartmana ogleda se i u tome da svaki od apartmana, bez obzira na kvadraturu, poseduje zasebnu spavaću sobu, dnevni boravak i terasu.

Šta je kondominijum?

Kondominijum (engl. condo – mali stan) je vlasnički oblik u kojem je građevina (ili grupa zgrada) podeljena u više jedinica koje su (ili svaka od njih posebno) u pojedinačnom ili zajedničkom vlasništvu ekskluzivnih vlasničkih prava od strane pojedinačnih vlasnika.

Izaberite najbolju lokaciju na Zlatiboru

Jedan od imperativa pri odabiru mesta za život, svakako je lokacija. Kondominijum Titova Vila nalazi se na premium lokaciji, u jedinstvenom zelenom okruženju. Kompleks je projektovan tako da omogući visok nivo kvaliteta življenja prema zahtevima savremnog gosta. Najsavremeniji Spa centar izdvaja se po najbogatijim sadržajima na Zlatiboru ili recepcija koja će vam omogućiti izdavanje stana i povrat uloženog novca, teretana koja se prostire na 120 m² sa najsavremenijom opremom za vežbanje i trening, kao i restoran samo su neke od posebnosti po kojima se izdvaja Titova Vila. Porodicama je posebno interesantan park za decu na otvorenom koji zauzima površinu od 700 m², a ispunjen je bogatim i šarenolikim sadržajem, poput: ljuljaški, tobogana, kućice na drvetu, trim staze…

Restoran Titova Vila
Rolovano teleće pečenje sa krompirom i zlatiborskim kajmakom

RESTORAN
Prepustite se izvrsnoj ponudi i profesionalnoj usluzi restorana u okviru Titove Vile. U prijatnom ambijentu možete uživati kako u svetskim specijalitetima tako i u klasicima tradicionalne srpske kuhinje. Room service stoji vam na raspolaganju 24 sata.

SPA CENTAR
Upotpunite kvalitet svog odmora uz wellnes i spa sadržaj kompeksa, koji je posvećen relaksaciji i zdravlju naših gostiju. Opustite duh i telo u slanoj sobi, tepidarijumu ili sauni. Napravite kombinaciju svog omiljenog tretmana sa plivanjem u zatvorenom bazenu i prepustite se potpunom opuštanju čitavog organizma. Za čarobne momente na otvorenom tu je i džakuzi bazen, otvoren tokom cele godine. Zamislite snežni i zavejani Zlatibor, i pahulje koje padaju po Vama, dok se kupate na otvorenom.

OTVORENI BAZEN
Savršen letnji odmor na planini sada dobija potpuno novu dimenziju! Tople letnje dane obogatite sunčanjem i kupanjem uz miris borovine na preko 1000 metara nadmorske visine u bazenu površine od skoro 200 m², koji će imati i odvojeni deo za vaše najmlađe i najdraže.

Za uživanje sa 5 zvezdica

U okviru kompleksa Titova Vila očekuje se završetak radova na spoljašnjem bazenu. Konferencijski prostor je projektovan prema standardima kongresnog turizma i prilagođen je potrebama poslovnih ljudi. Recepcija, room service i concierge će svakom gostu i vlasniku stana biti na raspolaganju 24 sata. Kondominijum je i idealno mesto za organizovanje poslovnih događaja i banketa, kao i predavanja i seminara. Pored ovih mogućnosti za uživanje u slobodno vreme na Zlatiboru, ne treba zaboraviti bioskop na otvorenom – posebno atraktivnu aktivnost za provođenje zajedničkih trenutaka u mirnom ambijentu pod vedrim nebom. Projekcije večnih klasika tj. filmova Doručak kod Tifanija, Boni i Klajd, Neki to vole vruće ili novijih kinematografskih ostvarenja čine boravak u Titovoj Vili dodatno opuštajućim.

KONFERENCIJSKA SALA
Rađena po modelu svetski priznatih sala, konferencijska sala kompleksa pruža idealne uslove za održavanje seminara, kongresa, predavanja i skupova za veći broj ljudi. Moderna oprema i dekoracija prostora osmišljeni su tako da podstiču kreativnost i razvoj novih ideja.

DEČJE IGRALIŠTE
U kompleksu Titova Vila posebna pažnja posvećena je najmlađim i najdražim gostima. Mališani će moći da se rekreiraju i zabavljaju na otvorenoj površini od čak 700 m². Raskošni park koji odiše zelenilom i svežim vazduhom ispunjen je raznovrsnim sadržajem: ljuljaškama, toboganima, kućicom na drvetu, trim stazom. Pravo dečje carstvo!

TERETANA
Teretana u okviru spa centra prostire se na 120 m², opremljena najsavremenijom opremom za vežbanje i treniranje. Upotpunite svoj odmor vežbom za telo i duh, u vidu grupnih ili individualnih treninga. Vlasnicima apartmana na raspolaganju će biti i lični trener.

Za vreme vašeg odsustva, stan možete izdavati i tako ostvariti dodatni prihod i povratiti uložen novac. Kompleks poseduje Upravu i iskusan menadžment koji za vas vrši celokupan Property and Rental management.

Investitor ovog projekta – Stan Projekt, sa najviše prodatih i useljenih stanova na Zlatiboru, zainteresovanim kupcima je na raspolaganju na www.titovavilazlatibor.rs

Foto: Titova Vila/Stan Projekt

Old school koktel bar Previous post Zašto generacija Z hrli u old school barove
Avantura pocinje ovde 45 Sajam turizma Next post Sajam turizma i HoReCa opreme 2024 od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu