• +381 65 538 5931
  • coolinarija@gmail.com
  • Beograd, Srbija
Coolinarija sa
ZIMSKA SEZONA NA ZLATIBORU

ZIMSKA SEZONA NA ZLATIBORU

Kako mi prijatelji iz TO Zlatibor ovih dana rekoše sve je spremno i zimska turistička sezona na Zlatiboru može da počne!

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, po dugogodišnjoj tradiciji, s posebnom pažnjom pripremaju obeležavanje novogodišnjih praznika na Zlatiboru, pa za doček 2020. godine garantuju dobar provod uz atraktivan zabavno-muzički sadržaj i četiri novogodišnja koncerta na pozornici Kraljevog trga, sa repertoarom za sve ukuse.

U poverenju, 😉 meni je na Zlatiboru potrebna samo truba! Naravno, uz komplet lepinju, jagnjeće pečenje i šljivovicu. Za “jestiv” program znam gde ću da se snađem, al’ za muzički nisam baš toliko talentovana. Međutim, kako iz TO Zlatibor najavljuju, maestro Dejan Petrović sa Big bendom nastupa 29. decembra. Kad je tako, eto mene!

Moje prošlogodišnje putešestvije po Zlatiboru. 

Pa mi javljaju još i ovo – tradicionalno će u noći dočeka tačno u ponoć biti priređen vatromet uz svirku trubača, kuvano vino i rakiju, tako da je dobar provod zagarantovan, dok će za reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri Nove 2020. godine na Kraljevom trgu biti zadužen Van Gogh.

Pored dočeka na otvorenom većina ugostiteljskih objekata priprema novogodišnje proslave i pakete za sve ljubitelje zlatne planine.

Skijalište Tornik, ove godine proširuje svoje kapacitete, tako da će otvoriti još jednu skijašku stazu. U pitanju je plava staza, ukupne dužine 2 kilometra, što znači da će ukupna dužina skijaških staza u ovom centru biti 9 km. Pored ski centra Tornik, za ljubitelje snega biće dostupno i skijalište Obudoevica u samom centru planine.

Jubilarni 20. Sajam suvomesnatih proizvoda Pršutijada 2020. biće održan od 14. do 16. februara 2020. godine u porti crkve Sv. proroka Ilije u Mačkatu.

Ljudići moji, sve što znam prenela sam vam na vreme. 😉 Još petnaestak dana i eto Nove, a ja vas čekam na Zlatiboru.