• +381 65 538 5931
  • coolinarija@gmail.com
  • Beograd, Srbija
Coolinarija sa
Dani Vojvodine na Good food & wine festivalu

Dani Vojvodine na Good food & wine festivalu

Turistička organizacija Vojvodine uputila je poziv Beograđanima i posetiocima glavnog grada da im se pridruže i posete ih na Danima Vojvodine u Beogradu, koji će se održati ove subote, 05. septrembra, u okviru Good Food & Wine festivala na Sava Promenadi.

DaniVojvodine

U okviru vojvođanskog kornera, od 15 do 23 časa, u malo izmenjenom ali ne i manje uzbudljivom konceptu tradicionalne manifestacije Dani Vojvodine, posetioci će imati priliku da uživaju u mnogobrojnim specijalitetima i vinima Vojvodine.

Privlačni ukusi vojvođanske gastronomske ponude upotpunjeni aromama probranih vina iz ove regije prava su prilika da obradujete svoja čula. 

Zajedno sa kolegama iz turističkih organizacija Vršca, Temerina, Pančeva, Bača, Zrenjanina, Novog Bečeja, Bečeja, Banatskog Karlovca, Čuruga, Subotice, Potisja i sa Deliblatske peščare ćemo vam otkriti šta se sve može naći na bogatoj vojvođanskoj trpezi. Takođe, imaćete priliku da uživate u odmoru na vojvođanski način i napunite svoje kofere i srca novim doživljajima – glasi poziv Turističke organizacije Vojvodine.