COOLINARIJA SA: MINjINA KUHINjICA – MINjA BOGDANOVSKI

Sigurna sam da je dovoljno pročitati dve reči – Minjina Kuhinjica i shvatićete sve o mojoj današnjoj sagovornici. Međutim, Minja Bogdanovski je žena zbog koje je cela Srbija zavolela torte sa fondanom, po čijem su receptu za isti mnoge od nas uspele da ovladaju ovim šećernim prekrivačem za torte, i čiji Kuvar su mnogi jedva dočekali da prelistaju.

Osim toga, ona je trostruka majka i supruga ali i najpoznatiji hodajući kulinarski brend na našim prostorima. Koliko je truda i ljubavi utkano u njene recepte prepoznaju svi koji su ih jednom isprobali. Dozvoliću sebi da kažem kako sam svakim od isprobanih recepata sa njenog bloga bila izuzetno zadovoljna i da Minja spada u grupu probranih gastro blogera na čije se recepte mogu osloniti zatvorenih očiju.

Minjina kuhinjica
Foto: Minjina Kuhinjica

Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam na samom startu rubrike Coolinarija sa, pored Nataše Pavlović i Slobe Stefanovića, uspela da ugostim i Minju. Nekada sam, tiho i iz prikrajka, pratila njene objave, radove i objašnjenja. Kao bloger početnik, gledala sam u nju kao u kulinarskog gurua, nepomišljajući da ćemo jednog dana nas dve čavrljati i raditi priču poput ove.

Intervju sa Minjom pročitajte u nastavku

Previous post KREM ČORBA OD PRAZILUKA
Next post MR. KITCHEN – NOV KULINARSKI ŠOU NA TOP TV!

4 thoughts on “COOLINARIJA SA: MINjINA KUHINjICA – MINjA BOGDANOVSKI

Comments are closed.